How Can We Grow Taller After Puberty?
Free Ebooks Online !
Képzeld el, hogy magad irányítod életed és magasságod! Milyen jó érzés lenne egy magas, szexi egyént látni a tükörben és tudni, hogy nagyszerűen nézel ki. Gondolj bele egy pillanatra, hogy barátaid, szeretteid hogy reagálnának arra, ha egy magas, ragyogó és magabiztos személyiséggel rendelkező emberként sétálnál be a szobába. Elégedett vásárlóinknak nem kell mindezt elképzelniük, a Super-Growth segített nekik átvenni az irányítást a növekedésben. Olvasd el történeteiket, és győződj meg arról, hogy változtatta meg életüket a Super-Growth és segített nekik azzá válni, akik mindig is szerettek volna lenni.

Super-Growth Magasságnövelő Természetes Készitmény

                     
                EREDMÉNYEK AKÁR NÉHÁNY HÓNAPON BELÜL!

Jótékony hatása van: 
    A magasság növelésére
    Az energiaszint növelésére
    A testsúlycsökkenésre, a zsírégetésre és az izmok építésére 
    A természetes növekedésre

Világszerte atléták, manökenek, kosárlabda játékosok, testépítők és magánemberek sokasága vásárolja a Super-Growth készítményt a magasság és a test rugalmasságának növelésére. A Super-Growth a HGH szint emelésével és a porcok, porckorongok illetve a csontok regenerálásával serkenti a természetes növekedést. A Super-Growth Magasságnövelő Készítmény segít testének a gyorsabb növekedésben és javítja a testtartást is.
 
A legtöbb ember azért nem nő magasabbra, mert nem ismerik a tudományos módját annak, hogy hogyan lehet a növekedési hormon szintjét természetes módon emelni . A növekedési hormon a legfontosabb tényező a csontok növekedésében, mert ez az egyedüli hormon, amely a csontok végén lévő porcok sejtjeinek  növekedését serkenti (a csontok függőleges növekedéséért kizárólag a porcok felelősek). A Super-Growth kúra segít a testtartás általános javításában és a magasság növelésében.

A Super-Growth Masasságnövelő Készítmény biztonságos, eredményes, hatékony, kényelmes, költségkímélő, forradalmian új technológiájú magasságnövelő termék, amelyet alapos kutatások, fejlesztések és tudóscsoportok által vezetett tesztek előztek meg.

Nincs szükség testmozgásra, nincs szükség operációra, nincs szükség injekcióra, fájdalmas nyújtásokra, sem gyötrő, kényelmetlen cipőbetétekre

A Super-Growth Inc. az interneten olyan biztonságos, újszerű csontnövekedést serkentő kúrát  kínál, amelytől magasabbra nőlsz, gyorsabban növekedsz, azáltal, hogy a termék csontjaidat regenerálja és természetes növekedésed serkenti. Már az első hónapban tapasztalni fogod a változást, javul a testtartásod és növekszik a magasságod. Olvass tovább…

We  have searched long and hard to find a natural remedy that not only help to increase your height and conditions but is also effective and professionally produced.
Régóta kutattunk már, hogy olyan természetes gyógyírt találjunk, amely nem csak megnöveli az Ön magasságát, és javítja a kondícióját, de hatékony is és magas szintű az előállítása.


Does it really work?
Ez tényleg működik?

Super-Growth © Growth Formula has been very effective with a very high success rate. We get an extremely high reorder rate on the product, indicating that our customers are very satisfied with it. In fact, it has been sold to literally thousands of customers in virtually every country around the world!
A Super-Growth © Növekedési Formula nagyon hatékony és nagyon magas a sikerességi aránya. Hihetetlenül magas újrarendelési aránnyal bír,  azt jelezve, hogy az ügyfeleink nagyon meg vannak elégedve vele. Valójában szó szerint ügyfeleink ezreinek adtuk el eddig, majdnem a világ minden országában!

How long has this product been on the market?
Mióta van a piacon ez a termék?

Our advanced Super-Growth product was created by a Intensive Research ,with great success, for over ten years. At SG. Inc. Labs., you will find the highest quality natural medicine for your height, professionally formulated in therapeutic dosages by a leading professional research.
A továbbfejlesztett Super-Growth termékünket Intenzív Kutatással állítottuk elő, nagy sikerrel, immáron több, mint tíz éve. Az SG. Inc. Labs.-nál a legmagasabb minőségű természetes orvosságot találhatja meg a magassága számára, amelyet vezető professzionális kutatás segítségével, professzionálisan alkottunk meg terapeutás dózisokban.

What exactly does Super-Growth ©  treat?
Mit is jelent ténylegesen a Super-Growth © kezelés?

Super-Growth © is a proven, effective, 100% safe and natural healthy herbal supplement which can boost metabolism, improve liver and digestive functioning and help you to grow taller without harming your health. With Super-Growth Height Enhancer you can safely and naturally grow taller and faster without the side effects.
A Super-Growth © egy bizonyítottan hatékony, 100%-ig biztonságos és természetes, egészséges növényi étrendkiegészítő készítmény, ami felpörgetheti az Ön metabolizmusát, javítja a máj és az emésztőrendszer működését és segít Önnek, hogy magasabbra nőjön az egészsége veszélyeztetése nélkül. A Super-Growth Magasságnövelővel Ön biztonságosan és természetesen nő magasabbra, és gyorsabban, mellékhatások nélkül.

Is Super-Growth © approved by the FDA?
Elfogadta a Super-Growth ©-t az FDA, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Hivatal?
The FDA oversees all food and drug products. Since Super-Growth is a herbal  supplement, it falls under the ambit of the FDA.We assure you that this in no way reduces the qualities or efficacy of the product. We have received a tremedous positive response from our users.
Az FDA ellenőriz minden élelmiszer- és gyógyszergyártást. Mivel a Super-Growth növényi étrendkiegészítő, ezért az FDA hatáskörébe tartozik. Biztosítjuk Önt, hogy ez semmilyen úton nem csökkenti a termék minőségét, vagy hatékonyságát. Óriási mennyiségű pozitív visszajelzést kaptunk eddig ügyfeleinktől. 

What is the best time to apply Super-Growth © ?
Mikor a legmegfelelőbb beszedni a Super-Growth ©-t?

Apply Super-Growth 10-20 minutes before going to bed. 
A Super-Growth-t 10-20 perccel lefekvés előtt vegye be.

How do you properly store this product?
Mi a legmegfelelőbb tárolási módja a terméknek?

Best storage is in a cool (not cold) dark place out of direct sunlight such as a cupboard or closet. The product does not need to be refrigerated.
Legjobb, ha hűvös (nem hideg), napfénytől védett, sötét helyen tárolja, mint például a szekrénye, vagy az edénytárolója. Hűtést nem igényel.

When will improvement be seen?
Mikorra válik láthatóvá az eredmény?

This varies from person to person,but on average, most people see the first improvement within 4 weeks,while for others it may take slightly longer. Results will be gradual. Regular use will show height increase, improved mood and increased energy levels. Super-Growth Solution has had a very high success rate and is very effective. Our reorder rate for this product is extremely high and customers have been sending us positive comments for years.
Ez teljesen személytől függő, de általánosságban véve, a legtöbb ember az első eredményeket 4 héten belül észlelte, míg másoknak egy kissé tovább tarthat. Az eredmények fokozatosan jelentkeznek. A rendszeres szedése magasság növekedésben, javuló kedvben és megnövekedett energiaszintben mutatkozik meg. A Super-Growth Megoldás-nak nagyon magas sikerességi aránya van és nagyon hatékony. Az újrarendelési arányunk ezen termék esetében kiemelkedően magas és az ügyfeleink pozitívan vélekednek róla évek óta.

How long should I take Super-Growth © and why?
Meddig szükséges a Super-Growth ©-t szednem és miért?

For quicker and more dramatic results we recommend that you begin applying Super-Growth regularly. Regular use will show Height Increase, improved mood and increased energy levels within 1 - 6 months.
Gyorsabb és még fokozottabb eredményekért azt ajánljuk, hogy kezdje rendszeresen szedni a Super-Growth-t. A rendszeres használata Magasság Növekedésben, javuló kedvben és megnövekedett energiaszintben fog megmutatkozni 1-6 hónapon belül.

Does Super-Growth © have any side effects?
Van a Super-Growth ©-nak bármiféle mellékhatása?
No, Super-Growth Height Enhancer © does not have any side effects as it is 100% natural and herbal.The ingredients of Super-Growth Height Enhancer ©  have a high safety profile and are generally very well tolerated without any side effects.
Nem, a Super-Growth Magasságnövelőnek © nincs semmiféle mellékhatása, mivel 100%-ig természetes és növényi eredetű. A Super-Growth Magasságnövelő © összetevői magas biztonsági profillal rendelkeznek és egészében véve nagyon jól viseli a szervezet bármiféle mellékhatás nélkül.

How long does a bottle last?
Meddig tart egy üvegnyi adag?

Each bottle will last approximately 2 months if you apply the product on alternate days. Each bottle contains 15 ml or 2 months worth of use.
Minden üveg körülbelül 2 hónapig tart, ha minden második nap fogyasztja. Minden üveg 15 ml-nyi, vagy 2 hónapnyi adagot tartalmaz.

Can children safely take Super-Growth Height Enhancer  ©?
A gyerekek biztonsággal szedhetik a Super-Growth Magasságnövelőt ©?

Super-Growth Height Enhancer ©   may be used for children from about the age of nine and upwards. We would recommend consulting your physician or primary care specialist with questions regarding your child's height, weight and age suggestions.
A Super-Growth Magasságnövelő ©  a gyermekek számára kilenc éves kortól ajánlott. Azt javasoljuk, előtte kérdezze meg orvosát, vagy a kezelőorvosát a gyermeke magasságáról, súlyáról és az ajánlott korról.

Are there any side effects from this product?
Ismert a termék bármiféle mellékhatása?

Super-Growth Height Enhancer is an all natural and top quality product which is safe and effective. There are no negative side effects associated with this product.
A Super-Growth Magasságnövelő teljes mértékben természetes és csúcsminőségű termék, ami biztonságos és hatékony. Nincs olyan negatív mellékhatás, amely a termékhez kapcsolódik.

Do you ship to my country?
Szállítanak az én országomba is?

We ship worldwide. We’re very pleased to have customers all over the world and we do ship to all countries.
A világon mindenhova szállítunk. Legnagyobb megelégedésünkre a világ minden táján vannak ügyfeleink és minden országba szállítunk.

How can I return the products? Can I do this?
Hogy tudom visszaküldeni a termékeket? Van rá lehetőségem?

Due to the nature of our products, we can only accept returned product that has not been opened and has the original seal intact. If your product has not been opened, it can be returned for any reason. We accept any return made within the first 30 days from your purchase date. You will receive a full refund of the total purchase amount, less any shipping and handling fees that may have been charged and a $5.00 return processing fee. 
A termékeink jellege miatt, mi csak bontatlan terméket tudunk elfogadni, amin a zárópecsét érintetlen. Ha nem nyitotta ki a terméket, bármilyen okból visszaküldheti. A vásárlástól számított 30 napon belül fogadunk el mindenféle visszaküldést. A teljes vásárlási összeget visszatérítjük, leszámítva bármiféle postázási és kezelési költséget, ami fölmerült és 5$-nyi visszaküldés-feldolgozási költséget.

Do you offer volume discounts?
Van lehetőség mennyiségi kedvezményre?

We sure do. We offer substantial discounts for bulk purchases either for reselling purposes or for various organizations. Just send us an email at sales@super-growth.com and let us know what you're interested in. 
Bizonyosan. Komoly kedvezményt adunk tömeges rendelés esetén akár további értékesítési célból, akár szervezetek részéről történik. Csak küldjön egy levelet a sales@super-growth.com –ra és értesítsen minket szándékáról.

I would consider selling your products, will you drop-ship to my customers?
Szeretném az Önök termékét továbbértékesíteni, szállítanak az én ügyfeleimnek is? 

Yes, we do have a drop-shipping program. Please contact us directly, let us know what state you are in, and how you plan to sell these products. 
Igen, kínálunk ilyen szállítási lehetőséget. Kérjük, lépjen egyenesen velünk kapcsolatba, tudassa velünk, melyik államban van, és hogyan tervezi értékesíteni ezeket a termékeket.


visit: www.growtallersupplements.net

Is height increase / Growing Taller Possible? 
Valóban lehetséges a magasságnövelés, hogy magasabbra nőhessek?

It is possible to Increase Height! If you want to grow taller, you are feeling depressed or having emotional problems related to delays in growth, career, Short Height and posture development, there is now a solution to increase your height.
Van rá lehetőség, hogy Növelje a Magasságát! Ha nagyobbra akar nőni, ha testmérete zavarja Önt, vagy emiatt érzelmi problémái vannak, karrierjében akadályozottnak érzi magát, Alacsony Növésű, vagy testtartási gondjai vannak, most lehetősége adódott, hogy növelje testméretét.

Did you know : That you can manipulate your growth regardless of genetics and what others have say.
Tudta Ön, hogy: van rá mód, hogy megváltoztassa magasságát, függetlenül genetikai adottságaitól, és attól, hogy mit mondanak mások.

S.G Inc. has created the first effective growing taller product.
"Super-Growth height enhancer is the first and the most effective height increasing supplement to naturally help you grow taller and enhance your natural growth abilities" Super-Growth height enhancer have been proven as an effective way of enhancing an adult's height after the growth process has been completed
S.G. Inc. Megalkotta az első hatékony testmagasságnövelőt.
„A Super-Growth testméret növelő az első és leghatékonyabb magasságnövelő étrendkiegészítő, amely természetes segítséget nyújt Önnek, hogy magasabbá váljon és fokozza az Ön természetes növekedési lehetőségeit”
A Super-Growth testméret növelőről bebizonyosodott, hogy hatékony módja a felnőttek testméretének fokozására, miután a növekedési folyamat lezárult.

How Human Height Increase happens?
Hogyan történik az Emberi Testmagasság Növelése?

Our body height increase a very complex machine. We have many systems which control our functions. One such system height increase our "gland system" or Endocrine System.The tiny pituitary gland is divided into two parts: the anterior lobe and the posterior lobe. The anterior lobe regulates the activity of the thyroid, adrenals, and reproductive glands. The anterior lobe produces Growth Hormone , which stimulates the growth of bone and other body tissues and plays a role in the body's handling of nutrients and minerals.
Testünk magasságának növelése egy nagyon összetett mechanizmus. Számos rendszerünk van, amelyek a testfunkcióinkat szabályozzák. Az egyik ilyen testméret növelő rendszerünk a „mirigyrendszer”, vagy Belső Elválasztású Rendszer. Az apró agyalapi mirigynek két része van: az elülső lebeny és a hátulsó lebeny. Az elülső lebeny szabályozza a pajzsmirigyet, a mellékveséket és a nemi szerveket. Az elülső lebeny termeli a Növekedési Hormont, ami stimulálja a csontok- és más testszövetek növekedését és szerepet játszik a test tápanyag- és ásványi anyag kezelésében.

Growth hormone (GH) or somatotropin (STH) is a hormone which stimulates growth and cell reproduction in humans and other animals. It is a 191-amino acid, single chain polypeptide hormone which is synthesised, stored, and secreted by the somatotroph cells within the lateral wings of the anterior pituitary gland.
Height growth in human being is the best known effect of GH action, and appears to be stimulated by at least two mechanisms.GH directly stimulates division and multiplication of chondrocytes of cartilage. These are the primary cells in the growing ends (epiphyses) of the long bones (arms, legs, digits). 
A növekedési hormon (NH), vagy szomatotropin (STH) az a hormon, amely a növekedést, és a sejtek újratermelődését stimulálja emberekben és állatokban egyaránt. Ez egy 191-aminosav, egyszerű lánc polipeptid hormon, amit a szomatotrop sejtek szintetizálnak, tárolnak és választanak ki az agyalapi mirigy elülső lebenyének oldalsó szárnyában,
Az NH legismertebb hatása a testméret növelése az emberi lényekben , és úgy tűnik, legalább két mechanizmus serkenti. Az NH közvetlenül serkenti a porcok kondrocitáinak osztódását és sokasodását. Ezek az elsődleges sejtek a hosszú csontok (karok, lábak, ujjak) növekedési végében (epiphyses).

GH also stimulates production of insulin-like growth factor 1 (IGF1), a hormone homologous to proinsulin.The liver is a major target organ of GH for this process, and is the principal site of IGF-1 production. IGF-1 has growth-stimulating effects on a wide variety of tissues.Additional IGF-1 is generated within target tissues, making it apparently both an endocrine and an autocrine/paracrine hormone. IGF-1 will also have stimulatory effects on osteoblast and chondrocyte activity to promote bone growth. 
Az NH az inzulinszerű növekedési faktor 1 (INF1) termelését is serkenti, egy olyan hormonét, amely a proinzulinhoz hasonló. A máj az a szerv, amely a fő célpontja a NH-nak ebben a folyamatban, és az INF-1 termelésének elsődleges helye. Az INF-1-nek a szövetek széles skálájára van növekedés-serkentő hatása. További INF-1 a célszövetekben is termelődik, egyszerre jelenik meg endokrin- és autokrin/parakrin hormonként. Az INF-1-nek továbbá serkentő hatása van az oszteoblasztra és a kondrokite aktivitásra is, hogy serkentse a csontnövekedést.

Super-Growth will boost your natural growth by improving your HGH level and by regenerating your cartilages,discs and bones.Super-Growth Height Booster to help your body to grow taller much faster and also will improve your overall posture.Within the first month, you will start to notice changes, such as posture improvement and height improvement.
A Super-Growth felfokozza az Ön természetes növekedését azzal, hogy erősíti az Ön HGH szintjét és regenerálja a porcait, csigolyáit és csontjait. A Super-Growth Magasság Fokozó segíti az Ön testét, hogy magasabbra nőjön, sokkal gyorsabban és emellett javítja az általános testtartását is. Az első hónapon belül olyan változásokat fog észrevenni, mint például a testtartása javulása és a magassága növekedése.

      Our Mission: 
    We provide the highest quality product possible to our clients. 
    We assure our clients that our raw materials and ingredients are exactly as stated. 
    We operate at the highest levels of integrity and honesty. 
    Our clients receive individual care and attention to their particular corporate needs. 
    We provide free consultation from the most experienced sources we have to offer. 
    We are creative and develop proprietary formulations not available anywhere else. 
    We conduct comprehensive product profiles, including studies and peer-reviewed abstracts of the various products.

Küldetésünk: 
    A legmagasabb minőségű termékek biztosítása ügyfeleink számára.
    Biztosítjuk ügyfeleinket arról, hogy a nyersanyagok és adalékanyagok pontosan a meghatározottaknak megfelelőek. 
    A legnagyobb őszinteséggel és megbízhatósággal dolgozunk. 
    Ügyfeleink egyéni gondoskodásban részesülnek és figyelemben az egyedi igényeiknek megfelelően. 
    Ingyenes konzultációt biztosítunk a legtapasztaltabb forrásokkal, akiket csak biztosítani tudunk. 
    Kreatívak vagyunk és fejlesztéseink szabadalmaztatott formulái sehol máshol nem érhetők el. 
We conduct comprehensive product profiles, including studies and peer-reviewed abstracts of the various products.
Széleskörű termékprofillal foglalkozunk, beleértve a tanulmányokat és csoportok által ellenőrzött termékmintákat.

S-G Inc. is dedicated to excellence. We partner with our clients to introduce the most effective, most innovative custom nutritional formulations available anywhere in the world. We have been so successful at making our clients profitable and more effective in the market place that our company has grown by over 600% in the last 3 years. SG Inc. continues its dedication to quality and innovation on behalf of our clients.
Az S-G Inc. elkötelezett a kiválóság mellett. Partnerként kezeljük ügyfeleinket, hogy bemutathassuk a leghatékonyabb, legfejlettebb, válogatott étrendkiegészítő formulákat, amelyek bármerre elérhetők a világban. Olyan sikeresek voltunk abban, hogy ügyfeleinket előnyökhöz juttassuk és még hatékonyabbak a piacokon, hogy cégünk 600%-os növekedést ért el az elmúlt 3 évben. Az SG Inc. fenntartja elkötelezettségét ügyfeleink érdekében a minőség és a fejlesztés mellett.
 
To succeed in today's market economy; one needs efficacious products that can truly make a difference in the end user's life. That means not only providing products that test ultra high for purity, but also products that have the correct quantities and properties to be effective for its purpose. 
Ahhoz, hogy eredményesek lehessünk napjaink piacgazdaságában; szükségesek a hatékony termékek, amelyek tényleges változásokat eredményezhetnek a végfelhasználók életében. Ez azt jelenti, hogy nem csupán ultramagas tisztaságú termékeket kínálunk, hanem emellett megfelelő mennyiségűeket és kiszerelésűeket is, hogy megfeleljenek rendeltetéseiknek.

Our compounding experience plus real-time testing helps to finalize products that have synergistic values.  We clearly understand the importance of providing the most effective combination of compounds that generate customer satisfaction and re-ordering in today's highly competitive environment.
Sokrétű tapasztalataink és valós idejű teszteléseink segítenek, hogy véglegesítsük termékeinket, amelyek szinergikus érékkel bírnak. Világosan látjuk annak a fontosságát, hogy az összetevők leghatékonyabb kombinációját kínáljuk, amelyek az ügyfeleknek megelégedést okoznak és ők újból tőlünk rendelnek napjaink kiélezett versenyű gazdasági életében.

SG Inc.
Super-Growth Height Enhancer®
Super-Growth Magasságnövelő®
visit: www.growtallersupplements.net

English    Danish    Arabic    Filipino    French    German    Hebrew    Hindu-Urdu    Hungarian    Indonesia    Italian    Japanese    Korean    Kurdish    Mongolian    Russian    Spanish    Swedish    Tagalog    Thailand    Vietnamese

www.super-growth.com
Download

Free Bodybuilding e-books
Free Grow Taller e-books

Products
+ Super-Growth
+ magpo
Free Grow Taller Diet
Free Grow Taller Exercises
Link or article request

Free Acne Cure e-books
Free Penile Enhancement Ways
Free Weight Loss e-books
Free Yoga e-books
Free Spiritual e-books
Free Computer e-books
Free Yoga-Meditation mp3
Free Knitting Patterns
Free Music Lessons e-books
Free  Audio Books
Free Softwares and Programs
Free Martial Arts e-books

Contact

Home